Hoppa till innehåll

Vårt tillvägagångssätt är personligt

Personlig service som ligger steget före alla andra.

Vi levererar exceptionella rese- och eventtjänster genom att skräddarsy våra tjänster. Vi vill supportera era specifika behov och affärsmål.

Ändring av program?
Missade du ditt flyg?
Har du tappat bort din biljett?
Absolut inga problem.

Vårt prisbelönta globala team är tillgängligt för dig dygnet runt, året om. Vårt team är noggrant utvalt för sin kundfokuserade inställning och genomgår kontinuerlig träning för att säkerställa att du drar nytta av de senaste kunskaperna och färdigheterna.

Vi tar oss tid att lära känna dig som individ, liksom era resenärer. Vi är noggranna med detaljer och lägger alltid ner möda på de små sakerna för din skull. Vi gör inga antaganden och lämnar inget åt slumpen.

Oavsett var du befinner dig eller vilken tid du ringer, levererar vi samma exceptionella servicenivå.

Experter på problemlösning

Vi älskar komplexa utmaningar med en tight tidsplan. Dela med dig av dina behov, och låt vårt team av experter ta hand om resten. Med vår långa erfarenhet av resor, teknik, statistik, förhandlingsförmåga och branschkontakter kommer vi att arbeta för att överträffa dina krav.

Vi kombinerar service, innovation, förhandling, den senaste tekniken och datuminsikter för att leverera högpresterande rese- och evenemangsprogram som uppfyller dina affärsmål och din budget.

Har du en tuff rese – eller mötesutmaning? Låt oss få hjälpa dig. Låt oss hjälpa till

Strategiska visionärer

Vi tar oss tid att verkligen förstå ditt företag och dess mål, så att vi kan skapa rese- och mötesprogram som motsvarar dina behov.

Varje medlem i vårt team är noggrant utvald för sin förmåga att ta initiativ och tänka kreativt. Våra medarbetare är engagerade, innovativa individer som är har lång erfarenhet inom sina områden.

Vi funderar alltid på hur vi kan skapa de bästa resultaten för ditt företag och hjälpa det att blomstra.

Låt oss få hjälpa er att spara tid och pengar

Tack för ert fantastiska stöd. Med alla förändringar inom resebranschen har det varit oerhört viktigt med er support till vårt team. Er effektivitet och ständiga engagemang har inte gått obemärkt förbi.

Globalt rederi

Alltid vid din sida

Vi betraktar oss själva som en förlängning av ditt team och samarbetar med dig för att öka effektiviteten och leverera ROI för ditt företag.

Du kan känna dig trygg i vetskapen om att vi finns där för dig oavsett vad som händer. Vårt arbete slutar inte förrän vi vet att du är hemma igen och är nöjd med den service du har fått.

Vårt rykte om att göra det lilla extra backas upp av en kundnöjdhet på 97 %*

Läs mer om hur vi samarbetar med våra kunder för att leverera värde.

*Reed & Mackay operational consultant global C-SAT score