Hoppa till innehåll

Gör en positiv inverkan varje dag.

Bli en del av vårt team där dina unika talanger och expertis uppskattas och tas om hand. Där har du möjligheten att göra en positiv påverkan på kollegor och kunder varje dag.

Här kan du verkligen vara dig själv.

 

Jobba på Reed & Mackay

Bli en del av något större.

Upptäck hur du kan göra skillnad.

Se hur vi arbetar var vi arbetar och vilka möjligheter som matchar dina talanger och intressen.

R&M har en varm och öppen kultur som hyllar individen. Att arbeta på R&M gör det möjligt för dig att inte bara hylla mångfald utan också att främja ett intresse för andra och deras bakgrunder och berättelser. Det finns en vilja att förstå, som man inte alltid ser hos företag. Människor är bekväma med att vara sig själva.

Mark Froggatt, ekonomichef

Hur vi arbetar

Vi vänder upp och ner på de traditionella ”toppstyrda” ledningsstrukturerna.

Vårt rykte bygger på styrkan och kvaliteten på den service vi levererar och det är därför vår organisationsstruktur placerar våra anställda – inte vår ledningsgrupp – högst upp i pyramiden.

Det är ett erkännande av att våra medarbetare är de verkliga affärsexperterna. Varje interaktion de har med våra kunder är avgörande för att vi ska förstå – och överträffa – deras förväntningar. Och det är denna information som filtreras ner och driver vår affärsstrategi.

Möt några av de människor som gör oss till dem vi är. Kan du vara en av dem?

Yvonne Vaton

"My time at Reed & Mackay has been nothing short of extraordinary. As a passionate Business Travel Consultant, I took immense joy in meticulously crafting detailed and seamless itineraries, ensuring enjoyable experiences for our clients. The dynamic environment, coupled with the camaraderie of hardworking teams, makes every day fulfilling."

Andrew Whitaker

"R&M is a company that genuinely cares about its people and their professional development."

Jo Smeed

"I am part of something special, where everyone shares the same purpose, and we all play a part in delivering it! It is lovely to be part of such a magnificent team!"

Mark Froggatt

"Working at R&M enables you to not just celebrate diversity but to foster an interest in others and their backgrounds and stories. There is a want to understand, which you do not always see in companies."

Taj Minhas

"Reed & Mackay has an admirable culture of inclusivity and a strong set of values that are embodied in all those I’ve worked alongside."

Reed & Mackay är ett verkligt internationellt företag.

65 marknader
1 globalt anslutet team

Professionell kundservice 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Jobba på Reed & Mackay

Våra värderingar gör oss bättre

Vi kan inte hjälpa våra kunders företag att blomstra om inte våra egna medarbetare också är engagerade och blomstrar. Våra värderingar hjälper oss att skapa en positiv kultur för alla och driva på utvecklingen

Passion

Vi älskar det vi gör. Vi är energiska, tar ansvar och uppnår extraordinära resultat. Vi inspirerar våra kunder med vår entreprenörsanda och brinner för vår exceptionella servicenivå.

Omtanke

Vi behandlar andra som vi själva skulle vilja bli behandlade, visar medkänsla och empati, gör allt vi kan för att främja lika möjligheter och skydda kollegornas välbefinnande.

Entreprenörsanda

Vi är inte rädda för att vara annorlunda. Vi följer inte. Vi är dynamiska, kreativa och vi sticker ut från mängden. Vi kommunicerar utan kritik och strävar efter att förändra människors liv till det bättre.

Kul

Vi trivs med det vi gör. Vi delar historier och framgångar, engagerar oss med varandra, skrattar och undviker att ta oss själva på för stort allvar. Vi fortsätter att le även när vi möter motgångar.

Arbetsmiljön på Reed & Mackay

Alla är välkomna,
alla röster räknas.

Låt oss se till att dina unika talanger, egenskaper och erfarenheter kommer till sin rätt.

Läs mer om Mångfald, Jämlikhet och Inkludering

Människorna på Reed & Mackay gör skillnaden, alla vill hjälpa dig att lyckas. Som nyutexaminerad har denna vårdande miljö gett mig en solid grund som lägger grunden för en framgångsrik och tillfredsställande karriär framöver.

Leo Lamport, chef för affärsutveckling

Vad vi erbjuder

Många vill arbeta hos oss för att vi har en kultur där människan står i centrum, där de känner en koppling till något större och kan se den skillnad vi gör för våra kunder varje dag.

Våra fördelar är också stora – men de är grädden på moset, inte själva kakan.

  • Flexibelt hybridarbete och fantastiska kontorsutrymmen
  • Toppmodern teknik
  • Extra ledig dag på din födelsedag
  • Volontärdagar
  • Stark karriärutveckling och utvecklingsmöjligheter
  • Gemenskapsgrupper för anställda
  • Rabatter på resor och fritidsaktiviteter

Vi letar efter experter på problemlösning och lagspelare som trivs under press och är beredda att gå den extra milen för våra kunder.