Hoppa till innehåll

Oslagbart värde och personlig service

Vi överträffar era förväntningar

Dedikerad service, personalisering och expertis definierar skillnaden med Reed & Mackay. Vi är en förlängning av ditt team och överträffar dina förväntningar.

Vår vision är att vara det mest uppskattade, rekommenderade och entreprenöriella rese- och evenemangsföretaget i världen.

På 60 år har vi vuxit från ett familjeägt företag till en global ledare inom affärsresebranschen. Att gå med i Navan Group har gjort det möjligt för oss att utöka vår räckvidd, fördjupa våra insikter och utveckla vårt tekniska erbjudande. Men vi har behållit samma serviceinriktade värderingar som vi började med. Denna kombination innebär att vi är oöverträffade i vår förmåga att leverera en utmärkt upplevelse för dig.

Prisbelönta för våra tjänster inom affärsresor och events

Vårt rykte om att alltid göra det lilla extra gör att vi har många lojala och återkommande kunder.

Våra värderingar gör oss bättre

Våra värderingar hjälper oss att skapa en positiv kultur för alla och driva på utvecklingen.

Passion

Vi älskar det vi gör. Vi är energiska, tar ansvar och uppnår extraordinära resultat. Vi inspirerar våra kunder med vår entreprenörsanda och brinner för vår exceptionella servicenivå.

Omtanke

Vi behandlar andra som vi själva skulle vilja bli behandlade, visar medkänsla och empati, gör allt vi kan för att främja lika möjligheter och skydda kollegornas välbefinnande.

Entreprenörsanda

Vi är inte rädda för att vara annorlunda. Vi följer inte. Vi är dynamiska, kreativa och vi sticker ut från mängden. Vi kommunicerar utan kritik och strävar efter att förändra människors liv till det bättre.

Kul

Vi trivs med det vi gör. Vi delar historier och framgångar, engagerar oss med varandra, skrattar och undviker att ta oss själva på för stort allvar. Vi fortsätter att le även när vi möter motgångar.

Vårt tillvägagångssätt

Hos oss är det personligt

Vi älskar vår teknik, men först och främst är det människorna som står i centrum för Reed & Mackay. Det är därför vi gör det till vårt uppdrag att överträffa våra kunders förväntningar varje gång du kontaktar oss. Var du än är – oavsett vilken tid du ringer – kan du vara säker på att du är i trygga händer med vårt dedikerade team av experter.

Besatt av service

Vi brinner verkligen för att leverera exceptionell service och lägger stor vikt vid även de minsta detaljerna.

Innovativa tänkare

Vi ifrågasätter inte men vi är modiga och kreativa och ser alltid framåt.

Experter på problemlösning

Ingen resa är för komplex, vi älskar problemlösning och trivs under press. 

Lagspelare

Vi är ett globalt team av experter som vill agera som en en förlängning av våra kunders team. Vi gör allt för att stötta er att nå era mål.

Karriär hos Reed & Mackay

Bli en del av vårt team där dina unika talanger och expertis uppskattas och tas om hand. Där har du möjligheten att göra en positiv påverkan på kollegor och kunder varje dag.

Här kan du verkligen vara dig själv.

Verkligt global räckvidd

6 kontinenter, 52 länder, 4000 experter, 140 platser

Vår ledningsgrupp

Reed & Mackays ledningsgrupp har stor erfarenhet inom områdena globalt resande, hotell- och restaurangbranschen, kommunikation, logistik, teknik och juridik. De är engagerade i att driva excellens inom alla aspekter av verksamheten, från att leverera vår strategi till att leda våra medarbetare.